Skip to main content

U dosad neviđenom sramotnom ozračju izbora za zastupnike u Hrvatski sabor, nepoštivanjem izbornog zakona i ustava ugrožavaju se demokratski procesi s opravdanjem svrgavanja kriminala i korupcije vladajućih elita. Nezavisni isti cilj žele ostvariti zakonitim izbornim procesom, stajući uz politiku koja hladnom glavom štiti temeljne vrijednosti našeg društva.
Nezavisni za trenutno teško stanje nacije drže odgovornima vladajuće elite koje se izmjenjuju na vlasti zadnjih 30 godina. Brzo je zaboravljena skupo plaćena cijena nastanka Lijepe naše, životi stradalih branitelja i civila, razoreni gradovi i uništena privreda.
Nezavisnost i samodostatnost u poljoprivrednoj proizvodnji i energetici, te politička nezavisnost naše vlasti od stranih politika i interesa, temeljne su odrednice koje dijelimo s Domovinskim pokretom. Socijalna i pravedna država, vladavina prava i borba protiv korupcije koja izjeda naše društvo, naši su zajednički ciljevi. U temelju naših vrijednosti stoji žrtva branitelja i trajno poštovanje i pijetet, a obiteljske vrijednosti najčvršću kariku zdravog društva!
Zato je savez Nezavisnih i Domovinskog pokreta na ovim izborima najbolji put u bolju i pošteniju Hrvatsku i zadovoljnog hrvatskog čovjeka!