VIDEO Mali priručnik upoznavanja s ideologijom Novog svjetskog poretka

13
pogledi
Ilustracija: wakingtimes.com

Novi svjetski poredak podržan je od strane političkih lidera. Nevjerojatna je činjenica kako pored tolikih informacija putem interneta, raznih članaka i napisanih tekstova, video priloga i ostalih dokaza još uvijek neki ne vjeruju u stvaranje Novog svjetskog poretka i u stvaranje jedne svjetske vlade, čiji je cilj potpuna kontrola čovječanstva na Zemlji.

Zato će sljedeće izjave vjerujem bolje utjecati na promjenu svijesti kod mnogih, a pogotovo kod onih koji još nisu čitali ili pratili tekstove kao što je ovaj.

“Zahvalni smo vlasnicima medija The Washington Post, The New York Times i Time Magazine koji su sudjelovali na mnogim našim sastancima i čuvali tajne kroz nekoliko desetljeća poštovajući obećanje o diskreciji. Da nije vas nebi nikada uspjeli razviti naš plan, jer u suprotnom bi bili izloženi svjetlima publiciteta kroz sve ove godine. No, sada je pred nama još sofisticiranije marširanje prema jednoj svjetskoj vladi”, izjavio je David Rockefeller na sastanku Trilateralne komisije, ujedno i osnivač iste.

“Nitko ne može postati član Novog svjetskog poretka ako se prije toga ne obaveze na štovanje Lucifera”, rekao je David Spangler, duhovni filozof i jedan od suosnivača ‘New Age’ pokreta.

“Nastajanja Rockefellera i njegovih saveznika su stvaranje jedinstvene svjetske vlade u kombinaciji superkapitalizma i komunizma, a sve pod njihovom kontrolom. Uvjeren sam u to kako postoji urota međunarodnih razina koja kuju svoj plan desetljećima i sa zlim namjerama”, rekao je bivši član Predstavničkog doma SAD-a Larry P. McDonald, koji biva ubijen 1976. godine.

“Svijet sada može iskoristiti priliku zbog krize koja vlada u Perzijskom zaljevu i ispuniti dugo očekivano obećanje o Novom svjetskom poretku gdje bi uvukli narod u zajednički cilj univerzalne čežnje”, rekao je George Herbert Walker Bush, 41. predsjednik SAD-a.

“U sljedećem će stoljeću države kakve sada poznajemo biti zastarjele, sve će države priznati jednu globalnu vlast, nakon svega nacionalna suverenost i nije bila dobra ideja”, rekao je Strobe Talbot, zamjenik državnog tajnika Billa Clintona, bivšeg američkog predsjednika.

“Imat ćemo jednu svjetsku vladu, htjeli mi to ili ne, a prema osvajanju ili pristanku”, rekao je član Vijeća za vanjske odnose SAD-a James Warburg.

“Svijet je vođen od strane sasvim nekih drugih osoba nego što mi mislimo, a koji se nalaze iza svjetske scene”, rekao je Benjamin Disraeli, bivši britanski konzervativac i premijer. On je također jednom prilikom izjavio kako se svjetske vlade moraju boriti s članovima tajnih društava koji u posljednjim trenucima znaju pomrsiti planove vladajućih.

“Od kada sam ušao u politiku bio sam svjestan određenog straha među ljudima na vodećim mjestima u politici, trgovini ili industrije. Oni znaju kako negdje postoji netko vrlo moćan, organiziran, potpun i posvuda prisutan, da zbog toga moraju paziti što govore”, rekao je Woodrow Wilson, 28. Predsjednik SAD-a.

“Stvarna prijetnja našoj Republici je nevidljiva vlada koja se kao divovska hobotnica prostire duž grada, države i cijele nacije. Na čelu te hobotnice je Rockefeller s malom grupom bankarskih moćnika. Ta ograničena skupina praktički pokreće vladu SAD-a za svoje vlastite sebične svrhe”, rekao je bivši gradonačelnik New Yorka, John F. Hylan.

“Mi trenutno radimo u tajnosti sa svim našim moćima kako bi oteli suverenost iz ruku svih država svijeta”, rekao je profesor Arnold Toynbee.

“Pravi vladari u Washingtonu su nevidljivi i pokazuju svoju znagu iza pozornice”, rekao je bivši sudac vrhovnog suda SAD-a Felix Frankfurter.

“Trilateralna komisija predstavlja vješto koordinirani napor preuzimanja kontrole političkih centara moći. Ono što Trilateralna komisija želi je stvoriti vrhunsku svjetsku ekonomsku moć s političkim vladama nacionalnih država. Njihov cilj je vladati svijetom”, rekao je bivši američki senator Barry Goldwater.

“Vijeće za međunarodne odnose je uspotavljeno kako bi dobili moć i utjecaje u ključnim političkim pozicijama na najvišim razinama vlasti kako bi vršili pritisak u korist pojedinaca ili skupina čime bi opravdali odluke SAD-a i time druge države dovodili u ropstvo”, rekao je bivši kongresmen John Rarick.

“Predsjednik Nixon u razgovoru je spomenuo izglede budućih kontakata i ponovio uvjerenje u Kinu kako obje zemlje dijele jednake interese u miru i izgradnji Novog svjetskog poretka”, napisao je New York Times.

“Ako ne budemo slijedili nauk našeg unutarnjeg kompasa i ustali za ljudski život, onda će nam bezakonje zaprijetiti miru i demokraciji u nastajanju dugo sanjane vizije Novog svjetskog poretka”, rekao je George Bush, bivši američki predsjednik.

U arhivama se nalazi stotine različitih izjava koja potvrđuju nastojanja o ideologiji Novog svjetskog poretka, a kada bi ih sve iznosili trebalo bi nam puno više prostora i vremena. Iz tog razloga treba biti ‘budan’ i pratiti što se danas događa u svijetu oko nas, što je prava istina, a što ne.

Izvor: bibliotecapleyades.net