VIDEO Corey Feldman otvoreno o pedofiliji u Hollywoodu

12
pogledi
Preslika (YouTube)

“Problem broj jedan u Hollywoodu bio je i uvijek će biti pedofilija. To je velika tajna koja se skriva od javnosti”, priznaje Feldman.

Američki glumac i pjevač Corey Scott Feldman, poznat po ulogama u filmovima ‘The Goonies’, ‘Stand by Me’, ‘The Lost Boys’, ‘Gremlins’, ‘Friday the 13th’, ‘The Final Chapter’, ‘License to drive’, te mnogima drugim pristao je svjetskoj javnosti iznijeti svoje najteže trenutke u karijeri, ali i stvari o kojima se ne smije govoriti.

Naime, ovo je tek još jedno svjedočanstvo svjetski poznatih osoba koje govore o stanju u najvećoj i najpoznatijoj filmskoj industriji. Ovaj puta neće biti riječi o tome kako se potpisuje ‘ugovor s vragom potpisan vlastitom krvlju’, već o pedofiliji te kako mladi glumci moraju proći strašnu torturu zlostavljanja.

Feldman je svoju prvu ulogu dobio već s tri godine u reklami za McDonalds, a svoju glumačku karijeru proslavio je u osamdesetim kroz brojne poznate uloge. Upitan za svoju mladost, Cory Fedlman je odgovorio protupitanjem; “koju mladost?”. Zatim je otvoreno nastavio kako ne zna što bi to značilo jer su mu mladost oduzeli ‘odrasli sa skrivenima motivima’.

“Problem broj jedan u Hollywoodu bio je i uvijek će biti pedofilija. To je velika tajna koja se skriva od javnosti”, priznaje Feldman.