UZNEMIRUJUĆE: Svjedočanstvo s ceremonije ‘Svečanosti uskrsnuća’

15
pogledi
Ilustracija: geocities.ws

Upozoravamo kako je čitanje ovog članka uznemirujuće i u nekim djelovima može biti traumatično.

Određeni krugovi u znanosti proučavaju ljudsku neuropsihologiju desetljećima unazad, kao i učinke traumatskog stanja na ljudski mozak i psihu. U svojoj potrazi za boljim i pouzdanijim metodama programiranja, oni koriste rezultate istraživanja putem raznih izvora; od vladinih agencija, totalitarnih režima do tajnih eksperimentiranja koje sami provode. Jedan od temeljnih takvih programa provodi se u jednoj od prijestolnica Iluminata, u Phoenixu, ‘simbolu smrti i novog života’. U Phoenixu Iluminati imaju jedan od najstarijih rituala nazvan ‘Svečanost uskrnuća’.

Mi vam donosimo svjedočanstvo sa ‘Svečanosti uskrsnuća’

Tijekom okultne ceremonije uzima se dijete od oko dvije ili tri godine starosti koje se prisilno traumatizira do krajnjih granica. Ono bude pretučeno, gušeno, zlostavljano na najgroznije načine, a zatim i drogirano. Cilj je mučiti dijete do te mjere da se nalazi pred smrću od iznemoglosti. Svaki put dijete bude dovedeno fazu osjećanja levitacije gledajući na svoje nepokretno tijelo ispod sebe. Kod takvih rituala uvijek sudjeluje stručni medicinski djelatnik čiji zadatak je pratiti psihičko stanje djeteta te ga oživljavati. Oprema za reanimaciju važan je dio ‘inventara’.

Nakon što se dijete ponovo oživi, ono bude premoreno od bolova i prestrašeno. Nakon toga, djetetu se daje izbor želi li umrijeti ili nastaviti živjeti. U takvom stanju dijete uvijek odabere život te se nakon toga pozivaju demoni da preuzmu djetetovo tijelo. Nakon ulaska demona dijete se onesvijesti, te se kasnije budi u čistoj odjeći i na mekom krevetu namazano s ljekovitim mastima.

Kada se dijete probudi prilazi mu se na nježan način te mu se blagim tonom obrati žena koja ga uvjerava kako je ono oživjelo samo zahvaljujući tom demonu, kojem sada duguje vlastitu sudbinu i da njegovo srce od tog trenutka kuca za tog demona. Djetetu se također govori kako će umrijeti u slučaju ako bude ikada tražilo da demon izađe iz nijegovog tijela.

Ovo je samo jedan primjer kojim se Iluminati koriste radi kontrole i zastrašivanja jako mlade djece. Na taj način djeca budu prisiljena prihvatiti demonske rituale i duhovnost,  čime se na njih duboko utječe kako bi prihvatili takav način života u budućnosti.

Izvor: Svali Waldrop, usahitman.com