Šokantan program ‘Common Core’ kurikuluma u Americi!

71
pogledi
Pod visokim ideološkim utjecajem radikalne ‘ljevice’, učenici su podvrgnuti lekcijama koje uglavnom ruše tradicionalne obiteljske vrijednosti milijuna obitelji.

S razlogom stižu kritike konzervativaca diljem SAD-a prema zajedničkoj jezgri nastavnog plana i programa kurikuluma ‘Common Core’-a (U prijevodu; “Zajednička jezgra”, ‘priprema’ mladih na studiranje), koji se trenutno provodi u svim saveznim državama.
Majka studenta iz New Yorka nedavno je objavila otkriće jednog opscenog kviza na stranicama ‘Common Core’-a. Brojni eksplicitni kvizovi dovodili su mlade ljude pred zid, otkrivajući pomoću odgovora jesu li oni ‘kurvice’, ‘gubitnici’, ili se možda kvalificiraju kao ‘seksi droljice’ (uz ispriku na doslovnoj preciznosti u prijevodu).

U jednom od takvih kvizova zatražen je odgovor na pitanja kao što su:

• Koliko ste imali seksualnih partnera
• Volite li incest
• Razmišljate li o ‘seksu u troje’ ili ‘grupnjaku’

Također u jednom kvizu, gdje vas smatraju ‘luzerom’ ako ste nevini, osobe muškog spola ispituju bi li platili za ‘ženske usluge’, nakon što su upitani o masturbaciji. Kviz se nastavlja pitanjima o veličini spolnog organa.

Ta je stranica uklonjena, ali je svejedno šokirala mnoge roditelje diljem Amerike. Nemoguće je kontrolirati količinu takvog materijala na internetu, pogotovo ovu notornu povezanost na kurikulum zdravstvenog odgoja povezanim s nastavnim planom i programom. Roditeljima postaje sve teže pratiti razvoj njihove djece pored nastavnika koji ih tome uče u školama danas.