NOVI FILMSKI AL CAPONE Tom Hardy objavio prvu fotografiju sa snimanja filma ‘Fonzo’

85
pogledi

Započelo je snimanje novog filma redatelja Josha Tranka o životu jednog od najpoznatijih zatvorenika Alcatraza, Al Caponea.

Iako se većina filmaša u dosadašnjim filmskim ostvarenjima bavila uglavnom mladim godinama Al Caponea te s vremenom kad je bio najveći državni neprijatelj i čovjek čija je samo jedna riječ bila dovoljna da netko nestane sa lica zemlje, Trank se odlučio baviti drugim dijelom Al Caponeovog života. Radnja filma zapocinje u 47. Al Caponevoj godini života kad je on već punih deset godina zatvorenik Alcatraza. Boluje od sifilisa i počinje mentalno propadati. Epizode demencije su sve česće, a nekad nesalomljivi kriminalac postaje svoja sjena. Upravo taj dio života, psihičko i emocionalno stanje glavnog lika, Trank će pokušati što vjernije dočarati publici.

Snimanje će se odvijati u travnju i svibnju, a glavni glumac, sjajni Tom Hardy, svoje obožavatelje je na Instagramu počastio prvom fotografijom sa snimanja. Do dolaska filma u kina uživajte u malom fotografski ulovljenom trenutku.