Nacionalni park Krka i ove godine organizira akciju ‘Vikend u prirodi’

23
pogledi
http://www.npkrka.hr/

Stiglo nam je proljeće, a ako ste ljubitelj prirodnih atrakcija i rekreativnih aktivnosti, razveselit će vas vijest o otvaranju Nacionalnog parka Krka. Iskoristite sunčane dane za šetnju očaravajućim krajolikom očuvane prirode i počastite se obrokom na Skradinskom buku i Roškome slapu.

Šetnja poučno-pješačkim stazama na različitim lokalitetima istinski je doživljaj zapanjujućeg jedinstva s prirodom koja je još uvijek dom autohtonih biljnih i životinjskih vrsta. Za sve umjetnike, scenarij je odlična prilika za snimanje vrhunskih fotki. Povedite obitelj na jednodnevni izlet i provedite vikend okruženi nedirnutom prirodom i kulturnim i povijesnim znamenitostima.

Svi posjetitelji imat će priliku uživati u proljetnoj turi po promotivnim cijenama u sklopu akcije Vikend u prirodi svake subote i nedjelje tijekom travnja. Radno vrijeme Nacionalnog parka ‘Krka’ je od 8 do 18 sati.

Fantastični prizor i jedan od najljepših parkova u hrvatskoj. Ponesite kameru, cipele za hodanje i bočicu vode i priuštite si dan uživancije okruženi slapovima i umirujućim zelenilom koje se ogleda u kristalnim vodama.