Cijepljenje – rizik koji nas dovodi u opasnost?

80
pogledi
Fotografija: collective-evolution.com

Činjenica je kako su mnoga cjepiva samo oružje u rukama medicinske industrije koje narušava kvalitetu života pojedinaca, a time i cjelokupne okoline osobe koja je cijepljena.

Lijek koji osobi šteti uopće nije lijek, navodi Global Research. Cijepljenje jest unošenje živih, ali oslabljenih uzročnika određene bolesti u organizam, kako bi se u istome stvorila antitijela za borbu protiv bolesti, ukoliko ona nastupi, što znači da cjepivo ne samo da sprječava, nego u više slučajeva širi zaraze.

Također, jednom kada se osoba cijepi, a cjepivo joj na bilo koji način našteti, za povratak u normalno stanje organizma potrebni su različiti medicinski preparati i lijekovi, od čega korist ima samo farmaceutska industrija.

Neka od znanstvenih istraživanja urina zdrave djece koja su bila cijepljena, pokazala su da je 10 od 12 djece oko tjedan dana nakon cijepljenja bilo zaraženo virusom protiv kojeg ih se cijepilo, ili pak su oboljeli od nekih ozbiljnijih bolesti, što dokazuje kako farmaceutska industrija permanentno provodi biološki terorizam, sa ciljem da istrijebi što veći broj stanovnika Zemlje ili pak da se smanji kvaliteta života, što vodi novim troškovima u korist farmaceutske industrije.

Istraživanja su pokazala i kako je tvrdnja da zaraze prenose ljudi koji nisu cijepljeni samo laž plasirana u javnost, kako bi bilo što više korisnika cjepiva, no činjenica je da zaraze prenose upravo oni cijepljeni, što u opasnost od oboljenja dovodi svakoga.

Nives Rog