Besplatna radionica ‘Intervju za posao’ u Stablu znanja

6
pogledi
Fotografija: Prorsus komunikacije (PRess)

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i CareerCentar organiziraju edukaciju studenata o vještinama potrebnima za uspješno zapošljavanje. Radionica će se baviti intervjuom za posao, a održat će se u četvrtak, 12. travnja s početkom u 18 sati, u Stablu znanja, dvorani Studentskog centra u Zagrebu (Savska 25).

“Intervju za posao ključna je faza zapošljavanja, stoga kandidati trebaju razumjeti njezin smisao te se za nju dobro pripremiti”, ističe voditelj radionice, stručnjak za ljudske potencijale Vladimir Benić, dodavši kako se treba znati riješiti treme, konkretno predstaviti svoje interese i vještine, razumjeti koje vlastite prednosti istaknuti, te unaprijediti način na koji odgovaraju na pitanja.

Na radionici će se, između ostalog, moći doznati kakva pitanja mogu očekivati, te koji odgovori donose najviše bodova.

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu od početka godine u Stablu znanja studentima osigurava edukacije o zapošljavanju jer znanje iz tog područja mladi ne stječu formalnim obrazovanjem. Edukacije se organiziraju u suradnji s CareerCentrom, online platformom za edukaciju te povezivanje poslodavaca i kandidata za posao.