ANA ĆURČIN U TVORNICI: Dobra glazba putuje preko granica!

26
pogledi
Tvornica kulture, četvrtak, 29. ožujka, ravno iz Beograda u sam centar Zagreba! Live Ana Ćurčin – melodična, bučna i ritmična mlada kantautorica u pratnji The Changes benda.

Za sve one koji vole planirati unaprijed, a još više za one koji vole tulumariti, donosimo jednu interesantnu napomenu za vaš ‘scheduale’!  Što god ste naumili u četvrtak, zaokružite ovaj datum na svom notebooku jer vas čeka plesnjak uz senzualne volkale u Tvornici Kulture. Za sve zaljubljenike koji se žele opustiti uz zvukove dobre glazbe i stopiti s ambijentalnom atmosferom, očekuje vas prava poslastica.

Anina je glazba miks svega po malo, stoga ne sumnjamo da će nas ostaviti oduševljenima. Tiha i melodična, bučna i ritmična – ne, niste krivo pročitali, ova dama je svestrana. Od indie-rocka preko folka do laganog flerta s bluesom- novi izvođači uvijek su puni iznenđenja. Fenomenalan glazbeni provod, koja čašica dobrog pića i nastup mladih entuzijasta.

U siječnju 2016. godine Ana je objavila prvi album pod nazivom “Sketches of Belonging“, prva dva singla popraćeni su video spotovima.

A evo što o nadolazećem eventu ima reći pjevačica koja je dosadašnjim nastupima već osvojila hrvatsku publiku:

„Jako me veseli što dolazimo kao bend u prostor Tvornice. Prošlo je dosta vremena od prethodnog koncerta i rekla bih da se ne viđamo dovoljno često sa zagrebačkom publikom. Ovaj put je to zvuk, po mom mišljenju, točniji i meni bliži nego prošli put kad smo dolazili u peteročlanom sastavu. Svirat ćemo dosta novih pjesama i vjerujem da će to biti jedan lijep susret“.

Ulaznice za zagrebački koncert u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 50 kuna.

Do četvrtka je još nekoliko dana, pa preporučamo da krenete sa zagrijavanjem. Nova na glazbenoj sceni, a već impresionira.