20/10/2017
HomeVIJESTILokalnoZahvala zagrebačkoga gradonačelnika nakon dočeka Nove, 2017. godine

Zahvala zagrebačkoga gradonačelnika nakon dočeka Nove, 2017. godine

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić se priopćenjem osvrnuo na novogodišnju proslavu u Zagrebu, u kojoj nije zabilježeno većih incidenata, te je iskoristio priliku i pozvao građane i goste na skijaški spektal na Sljemenu, Snježnu kraljicu.

“Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

 

noćas smo ispratili staru i dočekali Novu, 2017. godinu na različite načine i na raznim mjestima – na brojnim gradskim trgovima, u gradskoj Areni ili u svojim vlastitim aranžmanima.

 

Bilo je prekrasno zahvaljujući, prije svega vama i ozračju koje ste stvarali. Upravo zbog toga u naš grad dolazi sve više gostiju iz zemlje i inozemstva. Oni otkrivaju njegov šarm, ljepotu i ponudu koju zajedno dižemo iz godine u godinu. Doček kakvoga i zaslužuje grad koji je po drugi puta najbolja europska adventska destinacija.

 

Zahvaljujem vam na tome, na živosti koja je vladala gradom, na osjećaju radosti i sigurnosti kojom su zračili naši trgovi od Trga bana J. Jelačića, Europskog trga, Zrinjevca, Tomićeve… pa do Gornjeg grada i Novog Zagreba.

 

Zahvaljujem također i svim gradskim i komunalnim službama, djelatnicima policije i hitne službe, vatrogascima kao i svima koji su dežurali ove noći i na bilo koji način pomogli da nam novogodišnje druženje ostane dugo u sjećanju.

 

Koristim se prigodom da svima još jedanput čestitam Novu godinu i pozovem vas da druženje nastavimo na Sljemenu i uz brojne programe vezane uz našu Snježnu kraljicu.

 

Vaš gradonačelnik, Milan Bandić”.

Newsroom

Foto: zagreb.hr

Ministrica za demogr
Predsjednik Vlade s

morin.vedran@gmail.com

Opće-informativni portal neovisnoga novinarstva

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.