20/10/2017
HomeGLAS TURIZMAHoteli i kampoviHotel Park Plaza Arena Pula prvi gluten free hotel u Istri

Hotel Park Plaza Arena Pula prvi gluten free hotel u Istri

Hotel Park Plaza Arena Pula ponosan je nositelj ‘BOSK gluten free standarda’ kao prvi hotel u Istri, ujedno i hotel sa jedinim a’la carte restoranom na Jadranu sa kompletnom gluten free ponudom, javlja portal iTurizam.

Uzimajući u obzir spoj današnjih najsuvremenijih trendova u hotelijerstvu i gastronomiji, te sve bitnijeg zdravog života i zdrave prehrane, a vođeni istraživanjima koja potvrđuju da je gluten jedan od najzastupljenijih alergena u hrani, Arena Hospitality Group je u suradnji sa tvrtkom BOSK iz Rijeke izabrala hotel Park Plaza Arena i kompletno provela standardizaciju kompletnog postupka pripreme i posluživanja gluten free hrane.

BOSK gluten free standard namijenjen je hotelijerima i ugostiteljima i pruža praktično znanje o pripremi i posluživanju bezglutenskih jela, a razvijen je na temelju znanstveno dokazanih i globalno prihvaćenih protokola za sigurnost hrane te se temelji na principima HACCP sustava, dobroj proizvođačkoj praksi (DPP) i dobroj higijenskoj praksi (DHP).

Nositelj gluten free certifikata je hotel Park Plaza Arena Pula, sa svojim certificiranim gluten free chefovima i voditeljima Kristijanom Milanovićem i Arijanom Kordom.  Inače, hotel se ističe vrhunskim položajem na samoj obali u sklopu poluotoka Punta Verudela. Smješten u neposrednoj blizini prekrasne plaže i prirodne morske uvale – savršeno mjesto za ljubitelje istraživanja, vožnji biciklom, šetnji brojnim stazama ili za jednostavno uživanje i relax u netaknutoj mediteranskoj prirodi. Hotel je 2015.-te doživio cijelovitu preobrazbu u elegantno uređeni i kompletno renoviran, moderan i funkcionalan hotel sa ponudom savršenog spoja luksuza, udobnosti i stila.

 

Fotografija: Copyright 2015 Matthew Shaw

FOLLOW US ON:
Porečke ulice u zna

morin.vedran@gmail.com

Opće-informativni portal neovisnoga novinarstva

NO COMMENTS

Sorry, the comment form is closed at this time.